02177130488

مشخصات کلی

کفپوش بتنی

کلمه بتن مفهوم سختی و مقاومت را القا مینماید. بصورت کلی به هر ماده، محصول و یا ترکیبی که از یک عنصر چسبنده با خاصیت سیمانی شدن تشکیل شده باشد بتن گفته می‌شود. بتن بطور کلی از مخلوط آب با سیمان و سنگدانه‌های مختلف، در اثر واکنش آب با سیمان در شرایط محیطی خاصی حاصل می‌شود. بتن ممکن است از ترکیب انواع مختلف سیمان OPC یا SRC و نیز پوزولان‌ها، مواد مضاف، سرباره کوره‌ها، گوگرد، افزودنی های روان کننده، ضد یخ و ...، الیاف متنوع، افزودنی پلیمری و غیره تهیه شود. در نحوه ساخت بتن معمولا از حرارت، آب، اتوکلاو، بخار، خلأ، متراکم کننده‌های مختلف و فشارهای هیدرولیکی استفاده شود. با گسترش و پیشرفت علم و پیدایش تکنولوژی‌های مختلف در چن دهه اخیر، شناخت بتن و خواص آن نیز بصورت خاص مورد توجه مهندسان و معماران قرارگرفته است، بطوریکه امروزه شاهد کاربرد انواع مختلف بتن با مواد متفاوت با خواص و کاربری مخصوص به خود هستیم. امروزه انواع مختلفی از سیمان ها که شامل سولفورها، پوزولان ها، الیاف بتن مختلف، پلیمرها، و افزودنی های متفاوتی هستند، تولید می‌شوند. اینک حدود 3 تا 4 دهه است که کاربرد این ماده در شرایط خاص و مختلف مورد استقبال مهندسان و کاربران آن قرار گرفته است.

کفپوش بتنی

امروزه بتن یکی از کاربردی ترین مصالح ساختمانی بشمار می آید. مهمتریم ویژگی های بتن که آن را به ماده محبوبی تبدیل نموده دسترسی آسان و سریع به مواد اولیه و  ارزان بودن هزینه آن است. لازم بذکر است تولید بتن با خواص متفاوت به روش های مختلف با استفاده از فشار هیدرولیکی، تخلیه هوا، ویبره، حرارت، بخار، اتوکلاو و قالب انجام می‌گیرد. دسترسی آسان به مصالح آن، دوام بالا و همچنین احتیاج به ساخت سازه‌های بتنی چون سدها، تونل‌ها، سازه‌ها، راه‌ها، پل‌ها و ساختمان‌ها، این ماده را بسیار پر مصرف نموده‌است. با پیشرفت علم و تکنولوژی و انجام آزمایشات گوناگون امروزه مشخص شده‌است که صرفا توجه به مقاومت به عنوان یک معیار برای طرح بتن برای محیط ها و کاربردهای مختلف نمی‌تواند جوابگوی مشکلاتی باشد که در درازمدت در سازه‌های بتنی ایجاد می‌گردد. مسئله دوام بتن چند سالی است که در محیط‌ها و شرایط مختلف مورد توجه قرار گرفته‌است. مشاهده خرابی‌هایی بوجود آمده بر اثر عوامل فیزیکی و شیمیایی در بتن‌ها در جای جای جهان و همچنین با شدتی بیشتر در کشورهای در حال توسعه، افکار و اذهان مهندسان و شیمیدانان را به سمت طراحی بتن‌هایی با ویژگی خاص و با دوام لازم سوق داده‌است. در این راستا شرکت پارس الیس نیز با دستورالعمل‌ها و استانداردهای متفاوت برای شرایط و محیط های مختلف برای طرح بتن با عملکرد بالا در دستور کار خود قرار داده تا در زمینه کفسازی صنعتی و کفپوش بتنی بتواند پاسخگوی نیاز کارفرمایان محترم خود باشد.

کفپوش بتنی

کفپوش بتنی در مجموعه پارس الیس به کفسازی های صورت گرفته با بتن فرآوری شده بوسیله انواع الیاف و افزودنی بتن مختلف تعلق میگیرد. در این میان اجرای بتن به روش مکانیزه، بتن الیافی و همچنین کفپوش بتن سخت رنگی از اهمیت بالایی برخوردار هستند.

چنانچه در اجرای بتن به روش مکانیزه اشاره شده، به بتن آماده داخل میکسر انواع افزودنی بتن و الیاف با توجه به نوع کاربری پروژه و مشخصات اقلیمی منطقه پروژه، افزوده میشود که باعث افزایش انواع مقاومت های شیمیایی، فیزیکی، فشاری، خمشی و ... میگردند. سطح قالب بندی شده، بتن با دستگاه مجیک و تراز لیزری بر روی سطح بصورت یکدست با حداقل تلورانس پهن میگردد و سپس بالغ بر 10 ساعت با دستگاه ماله پروانه بر روی آن پرداخت انجام میگیرد. این نحوه اجرا امکان جدا شدن دانه بندی بتن از یکدیگر را به صفر می­رساند و تراکم بتن را حداقل تا 5 برابر افزایش میدهد.

کفپوش بتنی

همچنین بتن سخت اجرا شده بر روی بتن تازه­ ی مقاوم شده با استفاده از افزودنی و الیاف بتن علاوه بر خصوصیات ذکر شده دارای خواص ضد سایش و مقاوم در برابر فشارهای بالاتر و کنده شدن نیز میباشد. بتن سخت صنعتی بعنوان مواد ضد سایش با مقاومت سایشی نزدیک به الماس امروزه در سراسر کره زمین مورد استقبال و استفاده کاربران مختلف قرار گرفته است. بخصوص در کارخانه های صنعتی با بار ثابت و دینامیکی بالا و همچنین سطوح پر تردد با ماشین های سنگین همچون تریلرها، جک پالت و لیفتراک استفاده از کفپوش بتنی بتن سخت بصورت ویژه پیشنهاد میگردد. این محصول علاوه بر مقاومت های بالا و پاسخگویی به نیازهای فنی کاربران، دارای زیبایی و ظاهر مناسبی است که توجه همه را بیش از سایر کفپوش های بتنی به خود جلب نموده است.

کارفرمایان و کاربران محترم میتوانند از بازدید پروژه هایشان و همچنین مشاوره رایگان توسط کارشناسان شرکت پارس الیس استفاده نموده تا بتوانند از اطلاعات مبسوط ایشان استفاده نموده و به راحتی برای کفسازی سطح پروژه خود تصمیم گیری نمایند.

  • اجرای بتن ماله پروانه ای کف سوله ها
  • بتن ریزی ماله پروانه ای کف پارکینگ ها
  • بتن ریزی ماله پروانه ای سقف عرشه فولادی
  • بتن ریزی با دستگاه ماله پروانه ای انبارها
  • اجرای بتن به روش مکانیزه با دستگاه ماله پروانه ای سکوها و بارانداز
  • کفسازی بتنی با بتن ماله پروانه ای محوطه ها
  • زیر سازی کفپوش اپوکسی با اجرای بتن ماله پروانه ای

کفپوش بتنی 

مزایای کفپوش بتنی:

دوام کفپوش بتنی: کف های بتونی بسیار سخت و مقاوم هستند ، آنها قادر به تحمل فشار تجهیزات سنگین مانند اتومبیل ، کامیون ، تریلر و جعبه های انباشته هستند. بنابراین این یک کفپوش بسیار محبوب برای کارهای سنگین بخصوص در مناطق تجاری مانند انبارها و پارکینگ ها است.
دوام بالای کف بتنی همچنین به معنای عدم آسیب دیدن کفپوش بتنی در مقاسه با سیستم های تایلی است. پاشنه های بلند ، پاهای مبلمان و پنجه های حیوانات به سطح آسیب نمی رساند.

نگهداری آسان: نگه داشتن کف بتونی با ظاهری بهینه نیاز به حداقل تعمیر و نگهداری دارد. بسته به میزان ترافیکی که دارید ، شستشوی سطح به راحتی صورت میپذیرد. برای تمیز کردن دوره ای می توان آن را با مواد خنثی و یک خلال پاک کننده تمیز کرد. در صورت بروز لکه های سخت یا رگه ها می توانید از الیاف نرم (پد شستشو و  آب) استفاده کنید.

سازگار با محیط زیست: در اغلب موارد اجرای کفپوش بتنی روی سایر سطوح با حداقل تخریب و ایجاد آلودگی انجام می شود. این بدان معنی است که نصب کف بتونی بدون حذف مواد قبلی انجام می شود. با ایجاد کفپوش بتنی جدید ، هیچ ردپایی از کربن یا یا مواد زاید قبلی وجود ندارد.

کفپوش بتنی کفپوشی همه کاره: از آنجا که بتن دارای سطح صاف و عاری از منافذ، برآمدگی ها و نقص ها است، می توان در آینده هر نوع کفپوش دیگر را روی آن نصب کرد. این آزادی شرایط بهینه ای را بابت طرح ها و کاربردهای آینده را فراهم می کند.

عمر طولانی کفپوش بتنی: کفپوش بتونی اگر بصورت صحیح اجرا، بهره برداری و نگهداری شود می تواند به طور نامحدود دوام داشته باشد. حتی در فضاهای تجاری که شرایط ترافیکی بالایی دارند می تواند سالیان سال ماندگار باشد.

گزینه های طراحی کفپوش بتنی: وقتی افراد به کف بتونی فکر می کنند ، این محصول را با سطوح خاکستری و زشت یا سطوح خراشیده و ناهموار مقایسه و تصور میکنند. با این حال، تکنیک های جدید و روش های اجرایی و پیکربندی کفپوش بتنی امکان طراحی طیف گسترده ای از رنگ ها در کفپوش بتن سخت رنگی، بافت ها و جلوه های متنوعی را می توان فراهم نمود که باعث می شود این کفپوش رضایت مشتریان مختلف را برآورده سازد.

در طی مراحل اجرایی ، می توان بافت بتونی را صاف و صیقل و یا مضرص و دندانه ای ایجاد کرد.

کفپوش بتنی

کفپوش بتنی باید سه هدف را برآورده کند:
1. سطح نهایی کفپوش بتنی باید دارای سختی ، استحکام باشد و در برابر سایش مقاوم و دوام مد نظز کارفرما را داشته باشد.
2. کفپوش بتنی برای داشتن کارایی میبایست حداقل 7 تا 12 سانتیمتر ضخامت داشته باشد.
3. کفپوش بتنی باید مقرون بصرفه و  اقتصادی باشد ، همچنین تولید زباله یا نخاله از هیچ مؤلفه ای نداشته باشد.

کفپوش بتنی

برای داشتن کفپوش بتنی با کیفیت بالاتر و با حداقل ترک میبایست پس از اجرای بتن ماله پروانه ای سطح اجرا شده کفپوش بتنی به مدت هفت روز مرطوب نگه داشته شود تا بتن اجرا شده به بهترین شکا عمل آوری گردد.

مرطوب نگهداری سطح کفپوش بتنی این امکان را به شما میدهد تا سطحی با دوامتر، مقاومتر و با کیفیت بالاتری داشته باشید.

کفپوش بتنی

برای داشتن کفپوش بتنی با مقاومت عالی و دوام بالا، میتوان سطح را ابتدا آرماتوربندی نمود و سپس عملیات بتن ریزی و اجرای کفپوش بتنی را بر روی ان انجام داد.

برای آرماتوربندی هر سطح با کاربری مختلف کارشناسان شرکت پارس الیس پیشنهاد مجزایی برای نمره میلگرد و چشمه مش بندی دارند که میبایست رعایت گردد تا کارفرمایان محترم بتوانند از کارایی آن نهایت بهره را ببرند.

کفپوش بتنی رستوران

یکی از مزایای کفپوش بتنی، بزرگتر نشان دادمن فضای مورد استفاده است. بنابراین کفسازی رستوران های مدرن و سالن های پذیرایی با طراحی مدرن با استفاده از کفپوش بتنی بسیار ایده آل و مناسب خواهد بود چراکه کفپوش بتنی علاوه بر مقرون بصرفه بودن و زیبایی و جلا، فضا را بزرگتر نشان میدهد.

کفپوش بتنی منزل

همچنین کفسازی منازل با کفپوش بتنی این امکان را به شما میدهد که فضا را بزرگتر به نمایش بگزارید.

کفپوش بتنی

 از دیگر مزایای کفپوش بتنی دوستی با مصرف انرژی است. چرا که کفپوش بتنی هم سازگار با سیستم های گرمایش از کف است و در زمستان براحتی گرم میشود، کفپوش بتنی از اتلاف انرژی جلوگیری می نماید، و همچنین در تابستان کفپوش بتنی خنک است و پای برهنه را داغ نمیکند.

توجه داشته باشید که کفپوش بتنی بدلیل یکپارچکی و بدون درز بودن به خودی خود بهداشتی محسوب میشود و شستشو و نظافت کفپوش بتنی بسیار ساده و بدون دردسر میباشدو با ساده ترین محلول های شوینده و آب و صابون کفپوش بتنی را میتوان شست.

کفپوش بتنی لب استخر

شما از کفپوش بتنی در هر مکانی میتوانید استفاده کنید، از کفسازی سوله و کارخانه با کفپوش بتنی گرفته تا کفپوش بتنی مناسب محوطه و منزل و رستوران و حتی کفسازی لب استخر و فضای بازی با کفپوش بتنی مقدور خواهد بود.

سوال اغلب کارفرمایان محترم در خصوص ضخامت بتن در کفسازی بتنی به روش مکانیزه میباشد که در اینجا بصورت مختصر توضیح داده میشود.

کفپوش بتنی

ضخامت بتن مصرفی در کفسازی بتنی به روش مکانیزه حداقل حدود 10 تا 12 سانتیمتر می باشد تا بتوان به مقاومت های مورد نیاز فشاری خمشی و ... دست یافت.

دستگاه ماله پروانه ای که رکن اساسی در کفسازی بتنی محسوب میشود دارای وزن بسیار بالایی است که روی بتن تازه قرار گرفته و با چرخش صفحات آن روی سطح، بتن زیر متراکم، یکدست و صیقلی میگردد. حال اگر ضخامت بتن پهن شده کمتر از 7 سانت باشد عملا چرخش صفحات ماله پروانه ای بر روی سطح امری محال میشود و در نهایت کفپوش بتنی اجرا شده دارای مقاومت بسیار پایینی خواهد بود و سطح شکننده خواهد شد.

از طرفی بدلیل شیب بندی های موجود در سطح قابل اجرا، در برخی نقاط ضخامت بتن بیشتر از 10 سانتیمتر و در برخی نقاط کمتر از آن خواهد بود. لذا برای اجرای صحیح و کفسازی بتنی با کیفیت و با مقاومت های بالا بطور میانگین نیاز به 10 سانتیمتر بتن ریزی داریم.

کفپوش بتنی پر کاربردترین نوع کفسازی صنعتی محسوب میشود، چراکه علاوه بر استفاده از این کفپوش بتنی به عنوان کفپوش نهایی، از کفپوش بتنی نیز بعنوان زیرسازی کفپوش اپوکسی و کفپوش پلی یورتان استفاده نمود.

کارفرمایان دقت فرمایند جهت انجام کفپوش بتنی، با توجه به نیاز به بتن درجه یک و مرغوب لطفا تهیه بتن را از بهترین و نزدیک ترین کارخانه بتن به محل پروژه انجام دهند تا کفسازی با کفپوش بتنی در بهترین حالت خود صورت پذیرد.

کفپوش بتنی علاوه بر قیمت مناسب سرعت بالایی در کفسازی دارد و به همین دلیل است که از کفپوش بتنی در کفسازی محوطه و سکو ... بسیار استفاده میشود.

کفپوش بتنی با داشتن سطحی صاف و صیقلی دارای بهترین کارایی در محیط های روباز صنعتی را دارد. 

9 / 10
از 39 کاربر