بهترین نوع کفسازی سوله چیست؟
این سوالی است که ذهن کارخانه داران و مدیران فنی کارخانه ها را به خود مشغول کرده.
چنانچه مستحضرید مهمترین بخش سایت کارخانه را کف آن شامل میشود، چراکه در اغلب کارخانه ها کلیه دستگاه های تولید و مونتاژ بر روی کف قرار میگیرند، و یا تردد لیفت تراک، جک پالت و ماشین های حمل سنگین بر روی کف سوله انجام میشود که با استفاده هر روز و مستمر و فشار بار زیاد و ترددهای سنگین از بالاترین اصطلاک در کارخانه برخوردار خواهد بود.
اما واقعا بهترین کفپوش و بهترین نوع کفسازی برای انواع سوله ها چیست؟
این سوال دارای پاسخ واحدی برای تمام کارخانجات نیست. بطور مثال در سوله تولید مربا احتمال ریزش اسید میوه ها مثل میوه های ترش بر روی کف بسیار است. یا در سالن های داروسازی و یا لوازم پزشکی آنتی باکتریال بودنت سطح حائز اهمیت است و یا در کارخانه لبنیات علاوه بر اینکه سالن باید آنتی باکتریال باشد می بایست در برابر مواد لبنی نیز مقاوم باشد. و یا در سوله های چاپ وجود دستگاههایی با بار دینامیکی متغیر آسیب های جدی میتوانند به سطح وارد نمایند.
دوستان عزیزم نگران نباشید هر کدام از موارد ذکر شده و هزاران مورد ذکر نشده دارای راه حلی عالی و ماسب هستند.
در اینجا متذکر میگردد که زیرسازی اولیه در اغلب کارخانه ها یکسان خواهد بود که شامل: 1. اجرای بتن مگر و 2. آرماتوربندی یا همان بافت آرماتور و یا استفاده از مش آماده با شماره میلگرد و شبکه هایی که که توسط متخصص کفسازی صنعتی با توجه به کاربری سطح و میزان بار وارده پیشنهاد میگردد.
دسته اول: کفسازی سوله با بتن سخت رنگی
کفسازی سوله کارخانه های صنعتی سنگین مثل کفسازی سوله کارخانه خودروسازی، کفسازی سوله سالن تراشکاری، کفسازی سوله کارخانه تولید لوازم خانگی، کفسازی سوله تولید قطعات صنعتی، کفسازی سوله آب معدنی، کفسازی سوله انبار دارویی، کفسازی سوله انبار لوازم خانگی، کفسازی سوله کارخانه دخانیات، کفسازی سوله کارخانه تولید قند و شکر و نمک، کفسازی کارخانه سوله ذوب آهن و نورد، کفسازی انواع سوله هایی که استاندارهای G.M.P برای آن حائز اهمیت نیست.
برای کارخانه هایی با کاربری های ذکر شده و موارد مشابه استفاده از کفپوش بتن سخت صنعتی بهترین گزینه خواهد بود چراکه در این سیستم از پودر ضد سایش با مقاومت فشاری، خمشی بالا استفاده میشود که به علت نوع روش اجرایی کنده شدن سطح امری محال و غیر ممکن خواهد بود.
شما میتوانید جهت آشنایی کاملتر با بتن سخت صنعتی به لینک زیر مراجعه فرمایید.
http://parselis.com/catproduct/Cبتن-سخت-صنعتی
همچنین برای آشنایی با مراحل اجرای بتن سخت میتوانید به لینک زیر مراجعه نمایید:
http://parselis.com/catproject/اجرای-بتن-سخت-صنعتی
دسته دوم: کفسازی سوله با کفپوش اپوکسی بهداشتی
کفسازی سوله کارخانه های تولید مواد آرایش بهداشتی، کفسازی سوله کارخانه تولید دارو و کفسازی سوله کلیه داروسازی های انسانی و دامی، کفسازی سوله تولید قطعات پزشکی، کفسازی بیمارستان و اتاق عمل کفسازی سوله سالن تولید سلفون و مواد حساس به گرد و غبار، کفسازی سوله سالن تولید مواد شیمیایی، سالن تولید مواد اسیدی کفسازی سوله شیمیایی، کفسازی سوله تولید مواد غذایی و کفسازی آشپزخانه صنعتی، کفسازی سوله کارخانه تولید سرنگ و سایر مصارف پزشکی، سالن تولید لنز و....، کفسازی سوله تولید بلور و شیشه، کفسازی سوله کارخانه تولید کاغذ و سالن چاپ، کفسازی سالن تولید قطعات ارتوپدی و دندانسازی و در کل کارخانه هایی که میبایست مطابق دستورات G.M.P رفتار کنند و آنتی باکتریال و بهداشتی بودن در آنها از الویت ها می باشد.
برای موارد ذکر شده بهترین گزینه کفسازی استفاده از کفپوش اپوکسی می باشد که البته بسته به مواد اولیه کارخانه و یا نوع کاربری محیط میتوان از کفپوش اپوکسی آنتی باکتزیال، کفپوش اپوکسی ضد اسید، کفپوش اپوکسی آنتی الکترو استاتیک و کفپوش اپوکسی صنعتی استفاده نمود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کفپوش اپوکسی و انواع آن به لینک زیر مراجعه فرمایید
http://parselis.com/catproduct/کفپوش-اپوکسی
دسته سوم: کفسازی سوله با کفپوش پلی یورتان
کفسازی سوله سردخانه، کفسازی انبار مواد غذایی فاسد شدنی، کفسازی سوله سالن تولید لبنیات، کفسازی سوله سالن های ورزشی، کفسازی سوله کارخانه ایی که با اسید لاکتیک سر و کار دارند و ... همچنین در سالن های روباز که در معرض نور خورشید میباشند، چراکه کفپوش پلی یورتان Anti UV می باشد.
برای کفسازی کارخانه های نامبرده و موارد مشابه آنها که با تغییرات دمایی شدید مواجه هستند و یا بهداشتی بودن و آنتی باکتریال بودن برای آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است و یا آنکه با اسیدهای خاصی همچون اسید لاکتیک سر و کار دارند پیشنهاد این شرکت استفاده از کفپوش پلی یورتان است که در زیر لینک توضیحات کامل آن اورده شده:
http://parselis.com/catproduct/کفپوش-پلی-یورتان
همچنین خاطرنشان میگردد که در اغلب کارخانه های نامبرده در دسته دوم میتوان از کفپوش پلی یورتان به جا کفپوش اپوکسی استفاده نمود که مستلزم کسب مشاوره از کارشناپسان متخصص شرکت پارس الیس خواهد بود و در اینخصوص لینک مقایسه کفپوش اپوکسی و کفپوش پلی یورتان در زیر آورده شده است:
http://parselis.com/article/مقایسه-کفپوش-اپوکسی-و-کفپوش-پلی-یورتان
دسته چهارم: کفسازی سوله با بتن ماله پروانه ای
کفسازی محوطه کارخانه، کفسازی سوله کارخانه هایی با تولید سبک و تردد نسبتا کم، زیرسازی کارخانه هایی که مقرر گردیده کفسازی انها با کفپوش اپوکسی و یا پلی یورتان صورت پذیرد
برای موارد ذکر شده و موارد مشابه استفاده از بتن ساده البته با اجرای مکانیزه پیشنهاد میگردد.
چنانچه در بخش های قبل متوجه شدید اجرای کفپوش اپوکسی و پلی یورتان نیازمند داشتن بستری کاملا صافف صیقلی و با مقاومت های بالاست، از این رو استفاده از سیستم اجرای بتن به روش مکانیزه با استفاده از انواع افزودنی بتن و اجرا توسط دستگاه ماله پروانه ای بهترین پیشنهاد برای کارفرمایان محترم از طرف شرکت فنی مهندسی پارس الیس خواهد بود.
همچنین برای محوطه سازی کارخانه ها و سوله ها کفسازی بتنی و بتن ریزی با بتن ماله پروانه ای بدلیل مقاومت کافی و هزینه تمام شده پایین بهترین پیشنهاد خواهد بود که البته استفاده از کفپوش بتن سخت با مقاومت و سختی بالاتر گزینه برتری خواهد بود.
در اینجا لینک مربوط به اجرای بتن به روش مکانیزه با دستگاه ماله پروانه ای آورده شده که میتوانید از این طریق به اطلاعات بیشتری دست پیدا کنید.
http://parselis.com/catproject/اجرای-بتن-ریزی-کف
بتن ریزی کف سوله، کارخانه، سالن تولید و انبارها
در واحدهای صنعتی که تردد سنگین و بالا وجود دارد و در محوطه و کارخانه ها و بارانداز که تردد تریلی و ماشین های سنگین اجتناب ناپذیر است، استفاده از کفپوشی مقاوم و در عین حال مقرون بصرفه از الزامات محسوب میشود.
بهترین پیشنهاد برای کفسازی محوطه و بارانداز و حتی سالن های صنعتی اعم از انبار و و سوله استفاده از بتن ماله پروانه ای است.
در این روش مقاومت بتن کفسازی با انواع افزودنی های مجاز به حداکثر رسیده و سپس با دستگاه های بروز و به روش مکانیزه بر روی سطح اجرا میگردند.
افزودنی های مناسب و گاها الزامی در کفسازی بتنی سوله و انبار و بارانداز، الیاف جایگزین آرماتور، ابر روان کننده های پایه کربوکسیلات، الیاف پلیمری آجدار، الیاف سنتتیک، روان کننده، ضد یخ بتن، ژل میکروسیلیس و غیره میباشند.
بتن با عیار مناسب پای کار آماده میگردد، افزودنی های مورد توافق کارفرما و مهندسین مشاور شرکت پارس الیس با نسبت لازم به بتن داخل میکسر افزوده میشود.
سطح سالن توسط پرسنل اجرای بتن شرکت پارس الیس، قالب بندی شده و بتن بر روی آن پهن میگردد.
با استفاده از دستگاه مجیک و تراز لیزری شیب بندی مورد نظر کارفرما رعایت شده و بتن بصورت یکدست با شیب مناسب بر روی سطح پهن میگردد.
دستگاه ماله پروانه ای با وزن بالا بالغ بر 12 ساعت بر روی سطح عملیات پرداخت روی بتن را انجام میدهد و در نهایت بتن ریزی کف سوله به اتمام میرسد.
سطح نهایی بتن کف سوله یا انبار و یا .... کاملا صاف و صیقلی و یکپارچه خواهد بود که علاوه بر زیبایی دارای مقاومت فشاری بسیار بالا، مقاومت خمشی بسیار عالی و دوام بالا می باشد.
برای بتن کف سوله اجرا شده با دستگاه ماله پروانه ای توسط شرکت پارس الیس ابدا شکستگی و یا کنده شدن سطح اتفاق نمی افتد و کاملا ارزان و مقرون بصرفه با طول عمر بسیار بالا خواهد بود.
خواهشمند است جهت کسب اطلاعات تکمیلی و انتخاب کفپوشی بهتر با کارشناسان شرکت پارس الیس از طریق شماره های زیر ارتباط حاصل فرمایید:
02177130486
02177130488
02177274887
09123963060