شاید معنی تحت الفظی کفپوش صنعتی ذهن شنونده را به کارخانه و صنعت معطوف نماید. اما در واقعیت چنین نیست و شاید استفاده از این نام بدلیل مقاومت بالا و سختی و دوام بلند مدت سیستم های کفپوش صنعتی است.
کف صنعتی اصطلاح عمومی است که برای کفپوش هایی از جنس مواد مختلف صنعتی استفاده می شود، به عنوان مثال از کفپوش صنعتی در مسیرهای حمل و نقل در کارخانه ها و بارانداز، سوله و انبار، کفپوش کارگاه، مکان های صنعتی، کف آزمایشگاه ها و غیره بصورت گسترده استفاده می شود. درحقیقت کفپوش صنعتی دارای دایره گسترده ای از محصولات با مشخصات و کاربری های متفاوت مناسب تمام کف هایی است که برای اهداف مختلف در زندگی روزمره انسان مورد استفاده قرار می گیرد.
کفپوش صنعتی علاوه بر دارا بودن قدرت تحمل کافی در برابر بار و فشار (مقاومت فشاری)، دارای مقاومت سایشی و ویژگی مثبت در زمینه تمیز کردن و نگهداری بر اساس نوع کاربری نیز می باشد، لذا کفپوش صنعتی پاسخگوی نیاز انواع کف ها چه بهداشتی و چه صنعتی می باشد. کفپوش صنعتی مناسب انبارهای کامپیوتر و یا اتاق سرور که باید اتاق تمیز (clean room)، کفپوش صنعتی با مقاومت بالا در برابر مواد شیمیایی و حلال های مختلف در سالن های تولید، کفپوش صنعتی مناسب آزمایشگاه ها یا انبار نگهداری غله )سیلو(، کفپوش صنعتی مناسب جهت هدایت الکتریکی در فضاهایی که دارای دستگاه های برقی، شوک و تست لوازم برقی هستند مثل اتاق عمل و سالن تست بورد و کیت الکتریکی، کفپوش صنعتی بدون درز بدون خلل و فرج مناسب اتاق های تمیز، کفپوش اپوکسی مناسب بارانداز و محل بارگیری تریلی ها و محل تردد ماشین های سنگین ، کفپوش صنعتی دکوراتیو به منظور طراحی و زیباسازی فضا مثل سرووویس بهداشتی و لابی و ...، کفپووش صنعتی با دوام بالا مناسب محیط های لوکس و پر تردد مثل کف پارکینگ، کفپوش صنعتی مناسب برای محوطه سازی و زیباسازی شهر و ....
در زیر به برخی مقالات درخصوص کفپوش صنعتی، انواع آن و نکات جانبی مربوط به آن آورده شده است.