02177130488

اجرای کفپوش اپوکسی آنتی الکترو استاتیک

خطرات برق می تواند عواقب فاجعه باری در محیط های حساس استاتیک به بار آورد محیط هایی که در آن ها با الکتریسیته و برق سر و کار دارند مثل کارگاه تولید صنایع الکترونیک، صنایع شیمی، حتی بهداشت و درمان مثل اتاق عمل. کفپوش اپوکسی آنتی اکترو استاتیک (ضد استاتیک) از شرکت پارس الیس، وظیفه ی محافظت از تجهیزات الکترونیکی حساس و همچنین پرسنل و اپراتورها را از تخلیه الکترواستاتیک (ESD)  را دارد. کفپوش اپوکسی آنتی الکترواستاتیک به طور معمول حاوی مواد رسانایی است که الکتریسیته ساکن را برای تخلیه به سمت زمین هدایت میکند.

اجزای الکتریکی که به ESD حساس هستند عبارتند از کامپیوتر، تلفن همراه، لپ تاپ، تبلت و تجهیزات تلویزیونی مثل مانیتورها، تراشه های مکمل فلزی اکسید نیمه هادی (CMOS) که در پردازنده ها و کارت های گرافیکی یافت می شود؛ ترانزیستور و تراشه های ترانزیستور  (TTL)؛ ترانزیستورهای میدان مغناطیسی نیمه هادی اکسید فلزات (MOSFET)؛ دیود لیزر (LD) و دیود آبی نور (LEDs).و اقلام دیگر از این دست.

کفپوش اپوکسی آنتی الکترو استاتیک همچنین می تواند جهت جلوگیری از بروز انفجار و آتش سوزی در هنگام کار با مواد قابل اشتعال با گازها و مایع های خاص مورد استفاده قرار گیرد، و اینگونه به کاهش خطر آسیب های فراوان به تجهیزات و آسیب رساندن به کارکنان و اپراتورها کمک شایانی نماید.

لایه های اپوکسی انتی استاتیک

مراحل اجرای کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک-ANTISTATIC EPOXY Flooring

  1. آماده سازی سطح

  • سطح باید کاملا خشک و عاری از هرگونه رطوبت باشد.
  • سطح باید عاری از هرگونه آلودگی، گرد و غبار، مواد و اجسام نرم و سخت باشد. برای این منظور سطح را با ساب صنعتی چند دست ساب  زده و سپس با وکیوم صنعتی گرد و غبار و آلودگی های موجود را جمع آوری می نمایند. سطح باید کاملا تمیز بوده و فاقد هرگونه گرد و غبار باشد تا بتوان لایه پرایمر را بر روی آن اعمال کرد.

  2. اعمال پرایمر

این مسئله بسیار حائز اهمیت است که نسبت صحیحی از مواد پرایمر کاملا میکس شده و مقادیر صحیحی از پرایمر بر روی سطح اعمال گردد. پرایمر می بایست بین 0.2 تا 0.25 کیلوگرم بر هر متر مربع اعمال شود.

  3. اجرای شبکه نوار مسی

عرض و ضخامت نوار مسی بسیار مهم است. نوار کاغذ لیبل را از سطح مس جدا کرده و نوار مسی را به آرامی از سمت چسب دار آن روی سطح قرار می دهند. نوارهای مسی بر روی سطح کاملا تمیز و پرایمر خورده با فواصل طولی و عرضی 1 تا 4 متر مربع از یکدیگر قرار داده می شود.

نوار مسی

در کناره دیوارهای محیط، نوار مسی به فاصله 15.24 سانتیمتر (6 اینچ) از لبه دیوار قرار داده می شود.

شبکه مسی

زیر سازی کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک

  4. لایه میانی (Base Coat)

این لایه از کفپوش اپوکسی سه جزئی و خود تراز می باشد (Self Leveling) که بصورت طبیعی دارای رنگ تیره نزدیک به مشکی است. لایه میانی اول باید پس از خشک شدن کامل پرایمر (در شرایط متعارف بین 6 تا 8 ساعت پس از اجرای پرایمر) اعمال گردد.

مرحله لایه میانی همراه با چک کردن سطح انجام می شود و در صورت نیاز بر روی لایه ی اجرا شده ساب نرم می زنند، پس از وکیوم سطح مجددا مرحله ی لایه میانی دوم تکرار می شود. این کار تا زمان تایید مدیر اجرایی شرکت پارس الیس ادامه می یابد.

  5. لایه نهایی (Top Coat)

اپوکسی لایه نهایی در کفپوش اپوکسی آنتی الکترواستاتیک نیز سه جزئی بوده و دارای طیف گسترده ای از رنگ هاست که کارفرمایان محترم طی تماس با کارشناسان شرکت پارس الیس و دریافت دفترچه رال (RAL.) و کسب مشاوره از ایشان می توانند رنگ مورد نظر خود را انتخاب نمایند.

برای بالا بردن کیفیت باندینگ لایه نهایی می توان سطح را با کاغذ سمباده، سمباده نرم زده و گرد و غبار حاصل از آن را کاملا جمع آوری نمود. حتما اطمینان حاصل نمایید که هیچگونه گرد و غبار و آلاینده ای بر روی سطح وجود ندارد.

کاغذ سمباده

مراحل اجرای لایه میانی و لایه نهایی در کلیه انواع کفپوش اپوکسی و کفپوش پلی یورتان (کفپوش های خود تراز-Self Level) بصورت یکسان تکرار می شود.

 

10 / 10
از 2 کاربر